Ons Geheim

We selecteren het
beste fruit
1.

We selecteren het
beste fruit

Alleen met het beste fruit creëren we de ultieme smaakbeleving! Onze ananas komt bijvoorbeeld uit Costa Rica en de aardbeien uit Turkije, allemaal in het seizoen geoogst zodat de smaak het beste tot zijn recht komt.

Snijden dat in
handige stukjes
2.

Snijden dat in
handige stukjes

Zodra het fruit geoogst is wordt het direct in handige (bite-size) stukjes gesneden en ingevroren zodat het zijn smaak, kleur, geur én voedingswaarde behoudt.

Gebruiken de
nieuwste vriesdroog
technologie
3.

Gebruiken de
nieuwste vriesdroog
technologie

Met de nieuwste vriesdroog technologie wordt het fruit langzaam verwarmd tot 40 graden in een vacuüm, waardoor alleen het vocht uit het fruit wordt gehaald en niet de smaak of vitaminen. Wist je dat ze deze technologie ook gebruiken voor de maaltijden van astronauten in de ruimte?!

Zodat de voedingswaarde 
behouden blijft
4.

Zodat de voedingswaarde
behouden blijft

Onderzoek toont aan dat meer dan 90% van de originele voedingswaarde van het fruit behouden blijft door het vriesdrogen. Onbeperkt genieten dus!

De ultieme fruit snack 
in een handige 
verpakking
5.

De ultieme fruit snack
in een handige
verpakking

We verpakken onze Fruit Bites in porties die gelijk zijn aan 80g vers fruit. Door het vriesdrogen is het fruit ook nog eens 18 maanden houdbaar, dus je kunt het gerust een tijdje in de kast laten liggen! Na openen van het zakje adviseren we wel om het in een keer op te eten voor de beste smaakbeleving.

Trotse partner van

Farm Africa

DE ULTIEME FRUIT SNACK IN EEN HANDIGE VERPAKKING

5th Season is trotse partner van Farm Africa, een goed doel dat al meer dan 35 jaar vrouwelijke boeren in Oost-Afrika helpt.

Vrouwen leveren een groot deel van de arbeid op de kleine percelen van hun gezin, maar hebben minder toegang tot land, financiën, landbouwvoorlichtingsdiensten en -technologieën dan mannen. Ze stellen vrouwen in staat om hun eigen geld te verdienen en in gelijke mate bij te dragen aan financiële beslissingen van het huishouden.

Voor elk verkocht zakje doneren we 1 cent aan Farm Africa. Samen kunnen we veel meer vrouwelijke boeren helpen om te floreren, niet alleen om te overleven!